FAQ

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen, wij helpen je graag.

Filteren op onderwerp
Allemaal
  • Allemaal
  • Algemeen
  • Bestellen
  • Betalen
  • Levering
  • Kussens

Hulp nodig?

Als je een probleem of vraag hebt die onmiddellijke hulp vereist, kun je op de onderstaande knop klikken om live te chatten met een medewerker van de klantenservice.

Als we niet beschikbaar zijn, stuur ons dan een e-mail en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Chatten
E-mail

Algemeen

Wij gebruiken uitsluitend massief hout voor de tuinmeubels. Bij de PRISTINE collectie wordt er gebruik gemaakt van vuren/larikshout. De LAVANDA,COLINA en AMARA collectie wordt er gebruik gemaakt van Douglashout (Oregon Pine). De meubelen worden afgewerkt met vijzen van RVS voor een sterke bevestiging. De kussens worden gemaakt van outdoorstof. Speciaal geschikt voor buitengebruik. Meer informatie over onze materialen? Lees meer via de link.

Wij besteden extra aandacht aan de afwerking van onze tuin en lounge meubelen. Alle loungemeubelen worden machinaal geschuurd en voor levering gecontroleerd zodat deze splintervrij bij je thuis afgeleverd kunnen worden.

Er is keuze uit: nano coating voor een onzichtbare bescherming tegen de weersinvloeden. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleurbehandeling toe te passen op het hout. Voor informatie over onze behandelingen verwijzen wij je graag door naar de informatiepagina.

Uiteraard kunnen wij dat voor je doen. Wij kunnen alle meubels op maat maken. Het best kun je ons even een mailtje sturen zodat wij de prijs voor de kunnen berekenen!

Bestellen

Je kunt gemakkelijk je bestelling plaatsen via de website, plaats je gewenste product(en) in de winkelwagen en volg de verdere stappen. Je kunt je bestelling ook telefonisch of via de mail aan ons doorgeven.

Betalen

Évora Woods biedt u als klant de mogelijkheid om te betalen bij levering. Dit houdt in dat u van te voren niks hoeft te betalen! U kunt bij de levering betalen met contant geld of pin. Wanneer u contant betaald, dient u dit gepast af te rekenen.
Wij vragen geen aanbetaling tot een bedrag van 3.000 euro. Je kunt er zelf voor kiezen om vooraf te betalen of pas bij levering.

Levering

De bezorgkosten zijn door heel België & Nederland ( begane grond leveringen ) geheel gratis!
Uiteraard kunnen wij je bestelling ook leveren in andere landen. Wij leveren regelmatig naar Spanje, Frankrijk en Duitsland en andere landen in Europa. Neem contact met ons op en we informeren je graag!
Indien gewenst kunnen wij er voor zorgen dat de meubels op de juiste plek komen en volledig afgemonteerd.

Kussens

Je kunt kiezen uit meerdere kleuren. De meest gevraagde en meestbestelde kleuren vind je bij het product. Wil je een andere kleur of stof? Dat is ook mogelijk. Wij hebben beschikking tot meer dan 300 verschillende stoffen en kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.
Ja, al onze kussens zijn weersbestendig. De kussens zijn bekleed met een ALL-Weather stof, welke uitermate geschikt is voor buitengebruik.
Ja. Wij verkopen ook plofkussens en sierkussens. Bij alle producten geldt dat wij deze standaard leveren met strakke kussens voor de zit, tenzij bij het product vermeld staat dat dit anders is. Wil je plof of sierkussens bij je bestelling? Neem dan contact met ons op.
Is je vraag niet beantwoord? Contact opnemen