Kussens voor tuinmeubelen

 

 Buitenkussens

Wil jij ook graag outdoorkussens waar je je niet zorgen hoeft te maken om een regenbui? Dan zit je goed met onze tuinkussens! Wij hebben de beste kwaliteit kussens voor je geselecteerd om jouw tuinmeubel compleet te maken. Alle buitenkussens worden op maat gemaakt zodat ze precies in jouw op maat gemaakte tuinmeubel passen. De tuinkussens beschikken over de unieke All-Weather kwaliteiten. Dit houdt in dat de kussens vuil en water afstotend zijn, chloor en zeewater bestendig, schimmelvrij en niet zullen verkleuren door de zon. De stof is beschermd tegen UV stralen en 100% kleurecht! Door al deze kwaliteiten kun jij optimaal genieten van jouw kussens. 

Goede kwaliteit tuinkussens 

Alle kussens worden gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen. De stoffen zijn bestand tegen verkleuren en gaan lang mee. 

De tuinkussens zijn voorzien van een rits en een binnenkussen waardoor je de hoezen gemakkelijk kunt wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden. Zo heb je je outdoorkussens weer als nieuw na een tijdje in weer en wind gelegen te hebben.

Zijn de kussens nat door de regen? Geen zorgen! De kussens mogen nat worden, geef de tuinkussens alleen wel de mogelijkheid om te drogen, zet de kussens met de rits naar beneden zodat al het water er weer uit kan. 

Strakke zit en rug kussens

Hou je graag van een strakke en moderne uitstraling? Kies dan voor strakke zit en rugkussens voor jouw tuinmeubel! De strakke zit en rugkussens zorgen voor een stevige zit, die toch erg comfortabel is.

Strakke zit en plof kussens

Wil jij graag lekker wegzakken in jouw loungemeubel en hou jij van een gezellige en nonchalante uitstraling? Dan raden wij zeker een kussenset bestaande uit strakke zit en plof rug kussens aan! De plofkussens zijn goed gevuld met vlokvulling voor een optimale loungebeleving!