Levering

 

De Levering is gratis door heel België & Nederland!

Voor leveringen in Spanje, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa gelden leveringskosten. Wil je je bestelling in één van deze landen bezorgd hebben, neem dan contact met ons op voor de tarieven.

Bij Évora Woods kun je kiezen tussen verschillende levertypen:

1. Standaard Levering
Met deze levering worden de Tuinmeubelen gratis bij je thuis geleverd. De transporteur plaatst de tuinmeubelen voor je op de gewenste plek, volledig afgemonteerd. De verpakkingen en afvalmateriaal worden mee teruggenomen. Zo kun je binnen enkele tellen gebruik maken van je tuinmeubel(en)!

2. Etage Levering
Dit is dezelfde type levering als de Standaard Levering met als verschil dat er op een verdieping geleverd dient te worden. Leveringen op een verdieping nemen meer tijd in beslag en daarom wordt er een toeslag gerekend van €99,-. Belangrijk: als er geen lift aanwezig is in het gebouw, en de trapzaal niet ruim genoeg is, dan dien je zelf een ladderlift te voorzien.

3. Pakket
Kleinere bestellingen die in een pakket passen worden verzonden met DHL / Bpost. Je ontvangt een track & trace waarmee je de bestelling kunt volgen.

Kies ook voor pakket wanneer je de meubelen zelf wilt monteren of nog wilt transporteren naar een andere locatie. U ontvangt dan de meubelen als bouwpakket.